عراقچی شنبه به عربستان و قطر سفر خواهد کرد دو نظامی صهیونیست در نوار غزه به هلاکت رسیدند (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: خادمی امام رضا علیه‌السلام افتخار من است عراقچی وارد مشهد شد (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان رضوی: امیدواریم در سال آینده جشن اتمام مشکلات زیرساختی مدارس را داشته باشیم امامی‌راد: زبان‌ها در شأن مقام معلم قاصر است مترو تهران فردا (جمعه، ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است کاردینال آمریکایی «رابرت فرانسیس پرِووست» پاپ جدید کیست؟ + جزئیات ویدئو | انتشار تصاویر پایگاه زیرزمینی پهپادی نیروی دریایی سپاه برای اولین بار معاون وزیر کشور: از ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ تا پایان تابستان، پنجشنبه‌ها در سراسر کشور تعطیل است دود سفید در واتیکان | پاپ جدید انتخاب شد + عکس و فیلم رایزنی تلفنی عراقچی با همتای پاکستانی‌اش پس از گفت‌و‌گو با مقام‌های هند افزایش ۳۰ درصدی حقوق رزیدنت‌ها و استقبال کم دانشجویان پزشکی از برخی تخصص‌ها عراقچی با مشاور امنیت ملی هند دیدار کرد افزایش ساعت کار مترو تهران هم‌زمان با تغییر ساعت کاری از شنبه (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) سران چین و روسیه برای ایفای نقش فعال درباره موضوع هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کردند ۲ تفاهم‌نامه اجرایی بین وزرای خارجه ایران و هند تبادل شد ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی و شناورسازی ساعت کار والدین شاغل اعلام شد سرلشکر باقری: تجهیزات وزارت دفاع متناسب با نبردهای روز دنیاست معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: اگر بخواهیم به توسعه کشور فکر کنیم، باید نقش شورا ثمربخش‌تر و بیشتر شود آخرین وضعیت درگیری‌ها میان هند و پاکستان | اسلام‌آباد ۱۲ پهپاد هندی را خنثی کرد (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتانیاهو: ایران یک چالش بزرگ است دبیر شورای عالی امنیت ملی: خطوط قرمز ما در مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا کاملا مشخص است امیر واحدی: نبروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در آمادگی کامل قرار دارد پزشکیان در نمایشگاه نفت: اتصال شرکت‌های حوزه نفت، گاز و پتروشیمی به دانشگاه‌ها ضروری و یک رویداد برد-برد است تجهیز جنگنده‌های ارتش جمهوری اسلامی به موشک‌های بومی دورایستا وزیر خارجه هند: به‌دنبال تشدید تنش با پاکستان نیستیم جلسه پیگیری مسائل پیرامون حرم مطهر رضوی با حضور نماینده ویژه رئیس‌جمهور در مشهد برگزار شد
سرخط خبرها

رئیس جمهور: برنامه دولت سیزدهم تکمیل‌کردن و به سامان رساندن کار‌ها و پروژه‌های نیمه‌تمام است

  • کد خبر: ۱۵۳۹۷۹
  • ۱۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۳
رئیس جمهور: برنامه دولت سیزدهم تکمیل‌کردن و به سامان رساندن کار‌ها و پروژه‌های نیمه‌تمام است
آیت الله سیدابراهیم رئیسی روز چهارشنبه همزمان با میلاد حضرت مهدی (عج) منجی عالم بشریت، بیمارستان هزار تختخوابی حضرت مهدی (عج) را تهران افتتاح کرد که بزرگترین و مجهزترین بیمارستان خاورمیانه به شمار می‌رود.

به گزارش شهرآرانیوز - رئیس جمهور پس از افتتاح این بیمارستان در سخنانی فرارسیدن نیمه شعبان و سالروز میلاد امام زمان (عج) را تبریک گفت و اظهار داشت: نیمه شعبان از شب‌های قدر است، زیرا ظرف تولد یک انسان کامل است و امیدواریم در این ایام با برکت خداوند برکات خود بر امت اسلامی نازل کند.

آیت الله رئیسی با اشاره به اینکه این مرکز درمانی برای خدمت به مردم افتتاح شده است، از همه دست اندرکاران ساخت آن از دولت‌های گذشته و نیز خیرانی که در این پروژه نقش داشتند، طراحان، مهندسان، شرکت‌های پیمانکاری، ناظران و کارگران، وزرای سابق و اسبق بهداشت و وزیر کنونی بهداشت تشکر کرد که کمک کردند یک مرکز درمانی آبرومند و مجهز افتتاح شود.

رئیس جمهور برنامه دولت سیزدهم را تکمیل و به سامان رساندن کار‌ها و پروژه‌های نیمه تمامی دانست که سال‌ها بر زمین مانده اند و در این باره توضیح داد: همه این کار‌ها در کارنامه و به نام نظام جمهوری اسلامی ایران و در راستای خدمت به مردم عزیز ایران نزد خدا ثبت می‌شود.

وی تاکید کرد: پروژه‌هایی که ده یا پانزده سال نیمه‌کاره رها شده باید ساماندهی شود؛ تمام این پروژه‌های نیمه‌تمام در سبد نظام جمهوری اسلامی ایران است و هرکس آجر روی آجری گذاشته به مردم خدمت کرده‌است.

تجهیزات پزشکی ایران قابل رقابت با دنیا است/ ۹۷ درصد دارو در کشور تولید می‌شود 
 
رئیس‌جمهور با بیان اینکه تجهیزات پزشکی و اتاق عمل ایران به دست شرکت‌های دانش بنیان و متخصصان ما تولید شده که قابل رقابت با تجهیزات پزشکی دنیاست، گفت:۹۷ درصد دارو در کشورمان تولید می شود که باید شرکت‌های داروسازی مورد حمایت قرار گیرند.

آیت الله رئیسی با قدردانی از همه پرستاران و کادر درمان کشور به دلیل مقابله همه جانبه با کرونا اظهار داشت: همه پرستاران عزیز در مسیر مقابله با کرونا برای صیانت از جان مردم افتخار آفریدند و کاری مثال زدنی انجام دادند.

رییس جمهور احداث بیمارستان ها، اورژانس ها و کلینیک ها در کشور را از ضروریات دانست و بیان داشت: باید اتمام پروژه های نیمه تمام در حوزه های مختلف که چندین سال عقب مانده است در دستور کار قرار گیرد و دولت در تلاش است تا هر چه زودتر این پروژه ها را به اتمام برساند این از کار های مهمی است که باید انجام شود.

رئیس‌جمهور بر رفع کمبودها در حوزه های پزشکی بیمارستانی تاکید کرد و گفت: باید اقداماتی انجام دهیم که روند درمانی و پزشکی افراد به بیمارستان و اتاق عمل کشیده نشود.

آیت الله رئیسی به سفر اخیر خود به بوشهر بیان داشت: در منطقه کنگان عسلویه با توجه به آلایندها  امراضی وجود دارد باید  در این زمینه پیشگیری کنیم  که به درمان  نیاز نداشته باشیم.

وی سرمایه گذاری در حوزه بهداشت را برای دولت  بسیار پر اهمیت عنوان کرد و گفت: بر اساس تقدم پیشگیری بر درمان باید برای پیشگیری اهمیت قائل شویم و کار متفاوتی در این حوزه انجام دهیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->